Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

4 Χρονολόγηση Κόκκινες σημαίες

Είστε σε ένα ραντεβού με αυτό άνδρας στον οποίο απλά φαίνεται λίγο off. Δεν μπορείς πες αν είναι κοινωνικά άβολος, με ναρκωτικά ή ένας συνδυασμός και τα δύο. Είναι στο φύση να παρέχει λαοί το κύριο όφελος της αμφιβολίας, εσείς σπρώξτε on ahead.

Αλλά πότε είναι-είναι χρόνο και ενέργεια για ξεκινήσετε απολαύοντας σας κοιλιά και να προσέχω τις κόκκινες σημαίες; Εδώ είναι μερικά προειδοποιητικά σημάδια που πρέπει να ληφθούν υπόψη â άσχετα με τι πολλά επόμενος πιθανότητες θα φαντάζεσαι άτομα δικαιολογείται.

1. Ο τύπος δεν μπορεί κρατά τα μάτια του συγκεντρωμένο εσείς.

Αν αυτός συνεχώς γυρίζει τους μυαλό σε κάθε ελκυστικό κυρία ποιος πηγαίνει από σας τραπέζι, τότε είναι πιθανό είναι έχω τίποτα αλλά σεξουαλική επαφή στο κεφάλι. Ένας τύπος πρέπει σε τους πιο χρήσιμη συμπεριφορά σε μια κύρια ώρα .

Εάν ο τύπος δεν μπορεί σταματήσει τον εαυτό του από το να είναι) ή είναι συνολικά ψεύτης.< /p>

Αυτός ο άνθρωπος απλώς βρέθηκε Το δεν είναι δικό σας για να διορθώσετε. Get-out, τώρα.

“Απολύτως μια τεράστια διαφορά ανάμεσα στο λήψη

κοινωνικά αγχωτικό είναι ένας απλός παράξενος.”

3. Δηλώνει τέτοιο πράγμα σχετικά με την “αγάπη στην αρχή προβολή.”

Βρίσκεστε σε a first go out και in the πολύ πρώτο 20 λεπτά περίπου, αυτός ο τύπος είναι υπαινίσσεται ο τρόπος με τον οποίο εσείς δύο τείνετε να είστε meant to be. Αποκαλέστε το destiny, future ή “αγάπη στην αρχή εικόνα”, αλλά I call it BS.

Ναι, η ώρα μπορεί going πολύ καλά â κορυφή μεγάλο ραντεβού έχεις πραγματικά ήδη στις επίσης â αλλά δεν υπάρχει gain in stating the two of you will πιθανώς ο ένας με τον άλλο για πάντα. Που είναι απλά ανατριχιαστικό!

4. Αυτός είναι αγενείς.

I dated ένας τύπος ποιος δεν θα μετακινήσει άνθρωποι χέρια εκτός αν αυτός σκέφτηκε αυτοί ήταν {καλύτεροι από|πολύ καλύτεροι από|πολύ καλύτεροι από αυτόν. Ήτανγεροφοβικός. Ήταν ένας πουλί.

Αν είσαι σε ένα ραντεβού με ένα νέο τύπος στον οποίο είναι αγενής προς το σερβιτόρα, ταξί μοτοσικλετιστής, ο συγκάτοικος, ο άνδρας στο κατάστημα, κ.λπ., τότε αυτός σας αποκαλύπτει απλά ποιος είναι. Είναι αγενής και είναι κύριο δείκτη του ακριβώς πώς θα απευθυνθεί σε σας.

Σίγουρο, βασικό ημερομηνίες μπορεί δύστροπο. Ο άνδρας θα μπορούσε εύκολα να πάρει πραγματικά βρεγμένος ή χρησιμοποιήστε το τουαλέτα μία πολλά περιπτώσεις, αλλά υπάρχει μια μεγάλη διαφορά μεταξύ του γίνεσαι κοινωνικά νευρικός και είσαι ένας συνηθισμένος παράξενος.

Keep your attention και μείνε αγρυπνός για κόκκινες σημαίες π.χ. ψέματα, αγένεια και γυναικεία.

| επάνω θα είσαι για τους περισσότερους αρσενικό ενδιαφέρον, το να γίνεις μόνος είναι στην πραγματικότητα πολύ καλύτερο από το να να με ένα τράνταγμα.

αγώνας λεσβιών